best tracker

Noul Kia Niro Crossover Hibrid

Haideti sa vedem daca merita titulatura de recordman. Kia niro este un crossover hibrid de clasa mica echipat bine si cu un pret competitiv.

Kia Niro Tumblr

2020 Kia Niro Review Top Gear

Kia Niro Hybrid Facelifts Revealed For 2019

Tragand linie plusurile masinii sunt mult mai multe decat minusurile iar daca as avea 30000 de euro de dat pe o masina eco as lua destul de serios in calcul crossover ul coreenilor.

Noul kia niro crossover hibrid. Kia niro a devenit cea mai bine vanduta masina cu sistem hibrid de propulsie in coreea de sud. Kia a prezentat la chicago suv ul hibrid kia niro care se va plasa in gama sub noul sportage. Acest autoturism a fost construit pentru a va oferi tot ce e mai bun intr un crossover modern.

Crossoverul compact a inceput sa fie oferit clientilor din patria sa in luna martie a acestui an. Articolul complet pe site. In unele privinte kia niro hybrid mi a intrecut asteptarile in altele nu.

Pana in acest moment in europa au fost vandute mai mult de 100000 de unitati ale crossover ului hibrid. Noul kia e niro by robert de niro kia motors romania. Noul crossover kia niro.

Noul e niro se alatura variantelor existente hibrid si plug in hibrid ale caror vanzari globale au depasit 250000 unitati de la lansarea modeluli niro in 2016. Oferta valabila pana la 31 martie 2020 doar pentru persoanele juridice. Niro este promovat de catre kia drept un crossover hibrid masina fiind in realizate o compacta care are mari sanse de a lua clienti modelului auris hybrid insa ofera un design atragator si pentru cei care conduceau pana acum un prius sau un crossover diesel.

Pe scurt kia vrea ca noul niro sa fie greu de comparat cu modelele concurnete adica. Modelul va debuta la finalul acestui an. Crossover cu de toate si hibrid pe deasupra cavaleriaro duration.

Afla aici cum se conduce acest model. Kia niro e un pachet interesant care trebuie analizat ceva mai atent. Kia niro este un crossover compact sofisticat intr un segment dominat de motoare diesel.

Numele kia niro nu are nicio legatura cu conceptul cu acelasi nume prezentat acum doi ani. Exterior compact interior rafinat si spatios armonios imbinat cu abilitatile unui hibrid adevarat motor foarte eficient cu emisii scazute si economie mare de combustibil. Anul trecut a intrat in carte recordurilor ca fiind cel mai economic hibrid din lume dupa ce a rulat pe o ruta de aproape 6000 de kilometri intre los angeles si new york cu un consum de 307 l100 km.

Nu nu este o neintelegere.

2019 Noua Toyota Rav4 Hybrid Suv Ul Care Salveaza Planeta

2019 Kia Niro Review Ratings Specs Prices And Photos The Car

Kia Niro Tumblr

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Noul Kia Niro Crossover Hibrid"

Posting Komentar